Tickets

Klik hier en koop nu je tickets voor Ciske de Rat! De kaarten voor de musical Ciske de Rat kosten €21,00 per stuk. Optioneel kun je een pauze-arrangement bijboeken voor €7,50 per persoon. Een aanrader!

Pauze-arrangement

Geniet van een onbezorgde pauze met het oerhollandse Ciske de Rat pauze-arrangement. Je hapje en drankje staan voor je klaar in de foyer. Drink een drankje naar keuze en geniet van een lekker blokje Old Amsterdam, een stukje ossenworst, nootjes en meer. Het pauze-arrangement kost €7,50 per persoon en is eenvoudig online bij je tickets te bestellen.

Theatertafelen

Voorafgaand aan de voorstelling kun je genieten van een heerlijk theaterdiner bij Brasserie Joia, 3 Keuken & Bar, HEX of Eetcafé Lumière. Wil je hier gebruik van maken? Dan dien je zelf te reserveren bij één van de deelnemende restaurants, onder vermelding van ‘Musical Ciske de Rat’. Toon in het restaurant je theaterkaartje om gebruik te maken van het speciale menu voor €30,- per persoon (exclusief drankjes). Het menu verschilt per restaurant, waar je om 17.30 uur wordt verwacht, zodat je om 19.00 uur kunt afrekenen om op tijd in het theater te zijn. In het theater ontvang je nog een gratis kop koffie of thee. Het theatertafelen geldt op 4, 5, 6, 11, 12 en 13 april 2019. Bij de middagvoorstellingen is het theatertafelen na afloop van de voorstelling. Bekijk het menu bij Brasserie Joia, 3 Keuken & Bar, HEX of Eetcafé Lumière.

Data voorstellingen

Je kunt Ciske de Rat bezoeken op de volgende data. Koop je kaarten online, bij Emté Heijmans, Jumbo Blankenstijn of de Readshop.

  • Donderdagavond 4 april 2019 (premiere)
  • Vrijdagavond 5 april 2019
  • Zaterdagmiddag en -avond  6 april 2019
  • Donderdagavond 11 april  2019
  • Vrijdagavond 12 april 2019
  • Zaterdagmiddag en -avond 13 april 2019

Overige informatie

De online ticketverkoop verloopt via ticketbureau iHaveGotATicket. Koop geen kaarten via andere websites om zeker te zijn van een geldig ticket. Kaarten worden aan de deur gescand. Neem hiervoor het e-ticket geprint mee of toon het via een smartphone.
Via Emté, Jumbo en de Readshop in Oudewater zijn eveneens tickets verkrijgbaar, maar op=op. Wees er op tijd bij!
Online ticket kwijt? Lees hier meer informatie. Vragen over de kaartverkoop kunnen worden gesteld via tickets@treatief.nl.