Over Treatief

Stichting Treatief Producties betekent creatief met theater. Stichting Treatief Producties is als zelfstandige stichting in Oudewater opgericht in november 1998. Treatief houdt zich bezig met ontspanning en educatie in de culturele sfeer.

Onze historie

De oprichting van de stichting was een logisch gevolg na de eerdere producties van het toenmalige team. De eerste productie was een kindermusical. Het doel was vooral kinderen te bereiken van 5 tot en met 12 jaar. Door de jaren heen zijn door het team tientallen producties georganiseerd, voor jong en oud.

Onze doelstelling

De kwaliteit van de voorstellingen is in de loop der jaren hoog in het vaandel komen te staan. Creativiteit, maar ook het plezier en de ongedwongen sfeer tijdens de repetitieperiodes, zijn voor het vaste team telkens een drive om door te gaan. Stichting Treatief Producties streeft verschillende doelstellingen na, die zijn vastgelegd in onze statuten, om een paar voorbeelden te noemen:

  • Het bevorderen van niet plaatsgebonden culturele activiteiten en expressie
  • Het ontplooien en/of educatie van de deelnemers van de producties
  • De theaterproducties laagdrempelig houden, zowel voor de spelers als voor de bezoekers.

Het bestuur van de stichting bestaat uit: Ton Mastwijk (voorzitter), Ineke Sluijs (secretaris), Jan Stoof (penningmeester), Annemieke Rutges en Lars Vermeij.

Wat gaan we binnenkort doen?

De eerstvolgende productie is nog niet bekend. Wil je meer weten over Treatief? Neem contact met ons op!