Ciske de Rat

De musical Ciske de Rat is de nieuwe productie van Stichting Treatief Producties en komt in het voorjaar naar het theater. Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven. Als volwassen man moet Cis leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen? De regie is in handen van Dennis de Groot. Monique van den Hoogen is als zangcoach betrokken bij deze unieke musical.

Doe mee!

Voor deze nieuwe productie zoeken wij enthousiaste kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en toneelspelers/zangers vanaf 16 jaar. De audities voor Ciske de Rat vinden op 16 en 17 juni plaats in Oudewater. Kort na de audities start de repetitieperiode.

Audities: 16 en 17 juni in Oudewater
Regie: Dennis de Groot
Zangcoach: Monique van den Hoogen
Meedoen? Mail voor 1 juni je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer naar ciske@treatief.nl. Vermeld in je mail ook je eventuele zang- en/of toneelervaring
Repetities: Je moet beschikbaar zjin van eind augustus 2018 tot en met maart 2019 op vrijdagavond. Daarnaast word je op vier dagrepetities op zaterdagen verwacht. De exacte data volgen na de auditieperiode. Vóór de zomervakantie zijn er nog twee kennismakings-/repetitiedagen.
Kosten: Deelname aan deze productie kost €150,- (cursusgeld). Daarnaast wordt van alle spelers (m.u.v. de kinderen) verwacht dat zij minimaal €150,- sponsorgeld aanbrengen.
VoorstellingenOnder voorbehoud in de periode van 2 tot en met 13 april 2019 in Oudewater

Productieteam

Wil je geen rol in de musical maar wel een steentje bijdragen? Sluit je dan aan bij het productieteam! We zoeken decorbouwers, creatievelingen en mensen voor o.a. de catering. Meer informatie en aanmelden kan ook via ciske@treatief.nl.

Meer weten over Treatief? Lees meer of bekijk de impressie van onze voorgaande producties.

Ciske de Rat door Stichting Treatief Producties uit Oudewater