Ciske de Rat

De musical Ciske de Rat is de nieuwe productie van Stichting Treatief Producties en komt in het voorjaar naar het theater. Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven. Als volwassen man moet Cis leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen? De regie is in handen van Dennis de Groot. Monique van den Hoogen is als zangcoach betrokken bij deze unieke musical.

Data voorstellingen

Onder voorbehoud is Ciske de Rat te zien op de onderstaande data. De kaartverkoop start begin 2019.

  • Donderdagavond 4 april 2019 (premiere)
  • Vrijdagavond 5 april 2019
  • Zaterdagmiddag en -avond  6 april 2019
  • Woensdagavond 10 april 2019
  • Donderdagavond 11 april  2019
  • Vrijdagavond 12 april 2019
  • Zaterdagmiddag en -avond 13 april 2019

Oproep muzikanten!

Theaterorkest.nl is gevraagd om de aankomende show muzikaal te begeleiden. Voor het orkest worden semiprof muzikanten gezocht of amateurs die op hoog niveau spelen en lezen. De volgende partijen zijn nog vacant: altsaxofoon, tenorsaxofoon, trompet, hoorn, trombone, toetsen, basgitaar, drums en percussie (ook mallets). Zou jij willen meedoen met deze productie? De repetities zijn vanaf 22 januari bijna elke dinsdag in Linschoten, er zijn doorlopen op zaterdag 9 en 23 maart in Oudewater en er zijn twee weken lang uitvoeringen in Oudewater, van 2 t/m 13 april. Heb je een vraag en/of wil je graag meedoen, stuur een mail vóór 31 oktober 2018 naar timo@theaterorkest.nl.

Productieteam

De cast is inmiddels druk met de repetities, maar we zoeken nog wel versterking achter de schermen. Lijkt jou het leuk om ons te helpen? Sluit je dan aan bij het productieteam! We zoeken decorbouwers, creatievelingen en mensen voor o.a. de catering. Meer informatie en aanmelden kan ook via ciske@treatief.nl.

Meer weten over Treatief? Lees meer of bekijk de impressie van onze voorgaande producties.

Ciske de Rat door Stichting Treatief Producties uit Oudewater